27.10.2017 Loppuvuodesta kuuselantilalta voi ostaa myös kaninlihaa. Seuraa ilmoittelua.

27.3.2017 Nyt karitsantaljoja saatavana 75€/kpl.

9.1.2017 Nyt uusia karitsanliha tuotteita saatavilla. Katso tilaus sivulta ja tilaa omasi.

24.11.2016 Tämän viikon töihin kuului lampaiden kerintä ja lehmien sorkkien hoito. Kumpaakaan ei osata itse tehdä, keritsijä ja sorkkahoitaja oli kutsuttu hommiin. Villoja kertyi kasa kehräämölle vietäväksi ja pienimuotoisen tukkakriisin jälkeen isäpässitkin (Keke kuvassa) nauttivat ilmavammasta olosta. Sorkkahoito herättää lievää närää lehmissä, mutta tyytyväisiä ovat lopputulokseen kun askel käy kepeästi hyvillä sorkilla  .


24.11.2016 Pässikaritsoissa on pari vitsiniekkaa, jotka ovat keksineet kuinka pääsee karkuteille ja etuilemaan ruokajonossa, syömään suoraan ruokapöydältä. Arvelevat myös että vasikoilla on paremmat eväät kuin omalla porukalla .

22.11.2016 Uusi karitsanlihakausi alkaa. Saatavilla puolikkaita ja kokonaisia tai valitsemiasi paloja. Katso hinnat hinnastosta. Luullisia viuluja ei tällä erää ole ja paistit ovat kokonaisia, n. 2 kg:n paloja. Määristä lisää pikapuoliin, varauksia voi tehdä jo nyt mikko@karkolankuusela.fi. Talven aikana tulossa myyntiin myös pieni erä taljoja ja mattolankaa.